Behandlingar 

Hälsosamtal Helhetshälsa

Varje människa har sin egen berättelse och därav sina egna unika behov både kroppsligt och själsligt. 
Ett hälsosamtal kan vara bra om du lider av obalanser som exempelvis eksem, huvudvärk, stress, problem med magen, värk mm. eller om du bara inte känner dig helt i balans. Samtalet syftar till att  orsakerna bakom ditt mående och att hitta rätt vägar till att stötta din kropp att läka.

Vi lägger tillsammans med  ett hälsopussel där varje del av dig är en viktig bit. Här samtalar vi kring den fysiska kroppen, tankar och känslor samt var du finner meningen i livet. 
 
Utifrån den information jag får kan jag komma med behandlingsförslag på vad du kan göra på egen hand samt vad jag kan hjälpa dig vidare med.

90 minuter + återkoppling  990 kr 

Massage 

Jag erbjuder olika former av massage utifrån dina behov.

Akupressurmassage
Massageform som stimulerar både muskler, bindväv och lymfa. Här arbetar jag längs med kroppens energimeridianer och stimulerar akupressurpunkter. Massagen är avslappnande, hälsofrämjande och ökar cirkulationen i kroppen.

Avslappningsmassage

En mjuk och lugn massage med eterisk eller naturell olja efter ditt tycke. Massagen stimulerar muskler, cirkulation och utsöndringen av oxytocin - "lugn och ro"-hormon. 

90 minuter 890 kr 
60 minuter 690 kr 
30 minuter 400 kr


Fotmassage med inslag av zonterapi 

Zonterapi stimulerar kroppens eget självläkningssystem vid olika hälsobekymmer, men är också en bra metod som förebyggande behandling för att hålla sig frisk.

Innan behandlingen får du njuta en stund i ett skönt och örtigt fotbad, därefter får du liggandes på massagebänken massage samt tryck under och på dina fötter. 

60 minuter 690 kr

Samtal

De flesta svaren finns inom oss men ibland kan det behövas en hjälp på vägen för att hitta dem. 
Jag erbjuder samtal kring din hälsa och livssituation och guidar dig för att finna din väg och nå dina mål. 
Vårt psykiska, mentala och andliga välbefinnande är lika viktigt som vårt fysiska för att vi skall känna oss hela och må gott. Samtalen kan genomföras under promenad i den vackra skogen här på Möckelsnäs. Rörelse sätter fart på både blodcirkulation och tankar. Samtal, motion och naturupplevelse i ett! Inslag som meditation, andnings- eller sinnesövningar kan inkluderas utifrån behov.

60 minuter 600 kr 

90 minuter 800 kr

Samtal och kroppsbehandling - Kombination
90 minuter 990 kr
120 minuter 1290 krErbjudande!

Prova på rabatt - 20% på din första behandling.

Bokning

Bokningsförfrågan sker via mail, telefon eller via messenger.

Betalning

 Alla priser är inklusive moms. 
Betalning sker via Swish eller faktura.

Välkommen att stanna en stund

I anslutning till din behandling får du gärna stanna en stund och njuta av stillheten och de vackra omgivningarna. Slå dig ner vid bryggan eller i trädgården med en kopp te eller ta en skön promenad i den vackra naturen på
Möckelsnäs. Här hittar du många olika naturstigar av varierande längd. 
Skapa dig din egen retreat!